30 januari 2023

LIVET

2023 POPULÄRKULTUR

Det är måndag, och jag känner mig inte alls kry idag. Jag tänkte först när jag vaknade att är jag fortfande trött efter i fredags, så gammal är jag väl ändå inte ännu? Sen kände jag att jag har väldigt ont i halsen & torrhosta, så där har vi det. Lite frossig, ont i huvudet, ingen matlust. Hemmajobb idag, sen måste jag vara på kontoret i veckan & ordna innan mässa nästa vecka. Jag som skulle tränat & grejat, men förhoppningsvis på banan snart igen. 
 
Saker som påverkat mig senaste tiden: Förra helgen träffade jag flera personer som är i ett stadie i livet som slår en att, det är just livet. Den ena ut på långresa, själv vilket egentligen inte var planen. En annan som är är gravid. Och en vän som haft hjärntumör i flera år, vi har inte setts på dryga året. Visade sig att i november så fick hon även cancer i halsen. Och nu har hon ätit så mycket hon kan. Så bara att hålla koll på att det inte växer. Dessa möten på en helg och det berörde mig. 
 
En potpurri om planer & eventuella planer 2023 som gör mig glad: Invigning, födelsedagar, Jacy'z, Hooks spa, Åre, uteservering, Oslo, Kings of Convenience, Grekland, Midsommar, Halmstad, jobbmässor, Way out West, Florens, bokmässa, bubbelmässa, Paris, Rom, skidor, utöver mitt jobb jag älskar ska jag fokusera på att fortsätta samla på mig kunskap om dryck, fokus på bubbel, öl & vitt...
 
Musik som fångat mig senaste tiden:
Q - Take me where your heart is & Stereo driver
Kid Eriksson - Ändstationen
Llojd - Vila dina händer
Snoh Allegra
Maxida & Jocke Berg - Korthus
Benjamin Ingrosso - Judy min vän (Royal Sthlm symfoniorkester)