31 augusti 2020

VECKA 12

GRAVID

Kikade på vagnar i helgen, men återkommer till det om några månader.
 
Vecka 11
Imorgon är det 1 september & jag älskar den månaden, inte bara för att jag fyller år ;) Senaste dagarna har man verkligen känt hösten komma i luften och det krispiga. 
 
Boende
Idag skall vår lya få en uppfräschning med nymålade väggar. Om några veckor skall också golven slipas. Vi gör allt vi kan för att kunna försöka byta bort den så snart som möjligt. 
 
Veckan 
På fredag fyller jag år & ska bli bortskämd av Matthias om han menar det han säger. Vi ska mysa fredag och lördag, och sedan kommer både min och hans familj och firar med middag på söndag. 
Förra veckan fick jag äntligen prata med Linnea som också är gravid tre veckor före mig, vi har inte pratat på jättelänge. Hon lät glad och harmonisk, och det är kul att göra denna resan tillsammans, även om vi bort långt bort. 
 
Symptom
Änsålänge ser man inte mycket utifrån, men jag tycker magen är mer svullen och man känner desto mer. Det är något sug i magen, speciellt när man ligger ner. På torsdag går jag in i vecka 13 & hoppas på de tre magiska månaderna. Jag har varit väldigt trött. Det är nog det jag känt av allra mest. Man har haft noll ork och Matthias har fått ta mer av matlagning, disk & tvätt. Han har varit så fin och tagit hand om mig väl. Känns skönt att man har en stöttande partner, för det är lätt att man känner sig så tråkig & lat när man inte orkar göra i princip någonting. Men jag känner att den värsta tröttheten släppt de senaste veckorna och jag hoppas det fortsätter så.