Haha, kommer inte glömma i onsdagsmorse när hela Julias släkt skulle komma och gratta henne. Vi sov i deras båt så det började med att någon dunka som fan på den. Julia blev mer och mer tjurig och skriker tillslut "MEN SLUUUTA DÅÅÅÅÅÅ" Mitt i allt tumult med Julias agressivitet och dunkandet på båten börjar hennes mamma gorma och sjunga "Och vi gratulerar....." Rörigt som få insåg Julia att hon kanske borde bli glad av att bli firad så allt blev frid och fröjd.

Under dagen sedan drog vi in och strosa på Smögenbryggan. Vädret blev ju bara bättre och bättre så vi har haft det sjukt skönt. På eftermiddagen/kvällen blev det släktkalas med kallskuret och vin. Blev en kväll med massa sköna människor, look-a-likes, dans, tro det eller ej, Björn Rosenström och fest. 

Igår kom jag till Ängelholm. Det var förfest hos Amanda med massa saknade och sköna Ängelholmsbrudar. Fortsatte mot Helsingborg för öl, Hoffmaestro, house & dans. 

Idag har jag, Amanda och Johanna varit tre pösar. Inte gjort ett skit, ätit mat, sovit och det har varit så skönt. Nu kom dem tillbaka med bakis/förfest pizza och sen börjas kvällens festligheter.