30 december 2022

MELLANDAGSVECKAN 2022

2022

(null)
 
 I tisdags sken solen & bjöd på grymt väder. Vi packade ner Blue i vagnen när hon skulle sova & tog oss ut. Landade någon timma på da matteo, kallt men soligt. Sen mötte jag upp Nina som är i stan över jul. Vi tog en trevlig vinlunch på Wolfgang. Jag gillar mellandagarna. Det är inte juljäsheten men inte heller nyårshetsen utan skön stämning mitt emellan. 
 
Onsdagen unnade jag & Matthias oss en egendag. Ungarna iväg och vi njöt av egentid. Långfrulle hemma, lunch och öl ute & strosande på stan. På kvällen var det dags för det årliga Nina-firandet. Älskar att vi ses samma gäng, år efter år. Vi käkade på relativt nya Kaifo. Sköna lokaler, skön vibe & god mat. Det blev ostron, det blev vin, drinkar & smakade för första gången på wonton. Vi gick vidare till Yaki-Da's kaffe- och jazzbar och blev där resten av kvällen, otroligt trevligt. Det bästa är att jag inom en månad ska till Nina & hälsa på i Sthlm, så vi ses snart igen. 
 
Näst sista dagen på året. Jag var nyss på gymmet. Nästan inga människor, magiskt. Gick efter & köpte gofrulle på da Matteo, stötte på Gaia så fick lite kvalletid med henne innan jag nu precis landat på kontoret & är själv här. Musiken står på & frukost intas. Pirr pirr. 
 
Imorgon åker vi mot Snixås där nyår ska firas med jacuzzi, bubbel, god mat & gott häng. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)